Geplaatst op

Kwaliteit OPZC Rekem beloond met goud

OPZC Rekem heeft zijn kwaliteitsaccreditatie verlengd tot 2029. Na de audit in december 2023 werd onze zorg met goud beloond door Qualicor. We zijn trots op onze medewerkers die, na de eerste audit, vier jaar geleden, hard hebben gewerkt aan het voortdurend verbeteren van de zorg voor onze zorgvragers. De tijd tussen de twee audits is gebruikt om het kwaliteitssysteem te verstevigen en verder uit te bouwen. Een audit is daarbij niet het doel, maar een middel om de systematiek van het voortdurend verbeteren te ondersteunen. Het certificaat dat hoort bij het halen van de audit wordt op vrijdag 29 maart officieel overhandigd.

In de periode tussen de twee audits kregen we onder andere te maken met COVID-19 en een nieuw doelgroepenbeleid. Vooral de wijziging van onze doelgroepen zorgde voor een verandering  van onze werking, die in de loop van 2023 werd afgerond. De tweede audit heeft aangetoond dat Qualicor vertrouwen heeft in de manier waarop wij kwaliteit continu verbeteren.

“Gemotiveerde medewerkers die goede en warme zorg verstrekken en de kwaliteit verder blijven verbeteren, zijn goud waard,” aldus een trotse John Vanacker, administrateur-generaal van OPZC Rekem.  

Waar bent u naar opzoek?

Privacy & cookies
Lees onze privacyverklaring om meer te weten te komen over hoe we jouw persoonlijke gegevens beschermen.

Tijdelijk niet bereikbaar via onze hoofdingang

TEST TEST TEST