Zie je nog een fout op onze website? Laat het gerust weten!

OPZC Rekem besteedt de vereiste aandacht en zorg aan zijn website en streeft er naar dat alle er op beschikbare informatie zo actueel, begrijpelijk, correct en volledig mogelijk is.

Ondanks deze inspanningen kan OPZC Rekem niet garanderen dat dit op elk moment het geval is. Wanneer blijkt dat gegevens op onze website onjuist of onvolledig zijn en OPZC Rekem hiervan op de hoogte is, wordt die zo snel mogelijk bijgewerkt en of gecorrigeerd.

Bezoekers van onze website kunnen geen rechten ontlenen aan publicaties of informatie op deze website.

De website bevat ook links of verwijzingen naar andere websites voor het gebruikersgemak van de bezoekers van deze website. OPZC Rekem is daarbij niet verantwoordelijk voor de inhoud, of het gegevensbeschermingsbeleid van die andere websites en kan dus niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die resulteert uit de inhoud of het bezoeken van de website.

Beweringen en meningen geuit in de artikelen en mededelingen op de website van OPZC Rekem, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de directie, de webmaster of OPZC Rekem in het algemeen.

Via het contactformulier op deze website worden persoonsgegevens gedeeld. Deze worden ingezien door de medewerker die verantwoordelijk is voor het opvolgen van de door u gekozen optie. Deze persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen in onze gegevensbeschermingsverklaring.

Waar bent u naar opzoek?

Privacy & cookies
Lees onze privacyverklaring om meer te weten te komen over hoe we jouw persoonlijke gegevens beschermen.

Tijdelijk niet bereikbaar via onze hoofdingang

TEST TEST TEST