Geplaatst op

Nawal Farih op zomerstage bij OPZC Rekem

Federaal parlementslid Nawal Farih (CD&V) was maandag namiddag te gast bij OPZC Rekem. Zij deed dat in het kader van de Voka Zomerstage. Dat is een project waarbij een politicus een halve dag meedraait bij een bedrijf of een zorginstelling. Voor deze stage werden Nawal Farih (op de eerste foto in het midden) en OPZC Rekem aan elkaar gekoppeld. Ieder jaar nemen ongeveer 100 politici deel aan de Voka Zomerstage.

Na uitleg over de werking van OPZC Rekem door directieleden, bezocht het federaal parlementslid samen met clustermanager Ingrid Goossens Dagbehandeling 1 en de HIC. Nawal Farih ging in gesprek met zorgverleners en nam een kijkje in de ICU en de afzonderingsruimte van de HIC. Vervolgens nam clustermanager Kevin Pesout Nawal Farih mee naar Ter Bosch 1, For 1B en For 2.
Nawal, die werd begeleid door haar parlementair medewerkster Ornella Schreurs en Menno van Gemeren van Voka Limburg, zei na afloop dat ze onder de indruk is van het werk dat wordt verricht en dat ze het fijn vond om een zorgeenheid te mogen bezoeken en veel respect heeft voor het werk dat verricht wordt. Ook gaf Nawal aan dat ze met de informatie en de kennis aan de slag gaat in het parlement.

Waar bent u naar opzoek?

Privacy & cookies
Lees onze privacyverklaring om meer te weten te komen over hoe we jouw persoonlijke gegevens beschermen.

Tijdelijk niet bereikbaar via onze hoofdingang

TEST TEST TEST