Waar moet je zijn?

OPZC Rekem heeft 2 campussen, één in Rekem en één in Lanaken. Als je op onderstaande foto’s klikt opent automatisch een Google Maps pagina.

Campus Rekem

Daalbroekstraat 106, 3621 Rekem

Tel. 089 22 22 22


Campus Lanaken

Koning Albertlaan 102, 3620 Lanaken

Tel. 089 22 22 22

Openbaar vervoer

Campus Rekem / Lanaken

Op 6 januari is het nieuwe vervoerplan ‘HOPPIN’ van start gegaan. Hierdoor vallen enkele vaste lijnen weg, komen er nieuwe in de plaats en is er een Flex-vervoer beschikbaar.

Plan op voorhand je route om niet voor verrassingen te komen staan. Dit kan via verschillende manieren.

Meer info kan je verkrijgen via www.hoppin.be

Voor wie beperkt mobiel is en gebruik dient te maken van het openbaar vervoer, staan hier handige tips.

Kom je met de wagen?

OPZC Rekem is een autoluwe campus. Autoluw betekent dat we van jou als bezoeker verwachten dat je parkeert buiten de campus. Enkel met een tijdelijke toegangskaart kan je nog met de wagen op onze campus. Op onze parking kan je ook laadpalen vinden voor je elektrische wagen.

Als je nog met de wagen op de campus wil komen, moet je op voorhand een aanvraag met een geldige reden (bijvoorbeeld een zorgvrager ophalen of brengen of omdat er medische redenen zijn waarom je de afstand niet kan wandelen) indienen bij de medewerkers van het Onthaal. Dat aanvraagformulier kan hier gedownload worden of opgehaald worden bij het Onthaal. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, kan je bij het Onthaal een tijdelijke toegangskaart ophalen die je achter de ruit van jouw wagen moet plaatsen. 

Deze gegevens worden enkel gebruikt om je te kunnen contacteren in verband met je aanvraag voor het bekomen van een toegangskaart om met een voertuig het domein te mogen oprijden. Het aanvraagformulier – ook wanneer je het via e-mail hebt aangevraagd – wordt vernietigd zodra de toegangskaart werd opgehaald aan het onthaal van OPZC Rekem.

Waar bent u naar opzoek?

Privacy & cookies
Lees onze privacyverklaring om meer te weten te komen over hoe we jouw persoonlijke gegevens beschermen.

Tijdelijk niet bereikbaar via onze hoofdingang

TEST TEST TEST